Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
Stocarea tehnică sau accesul este strict necesară în scopul legitim de a permite utilizarea unui anumit serviciu cerut în mod explicit de către un abonat sau un utilizator sau în scopul exclusiv de a executa transmiterea unei comunicări printr-o rețea de comunicații electronice.
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Stocarea tehnică sau accesul care sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice.
The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Stocarea tehnică sau accesul este necesară pentru a crea profiluri de utilizator la care trimitem publicitate sau pentru a urmări utilizatorul pe un site web sau pe mai multe site-uri web în scopuri de marketing similare.
Unde suntem aici cu imaginea?
Suntem pe strada Dimitrie Racoviță, aproape de intersecția cu strada Sfântul Ștefan.
Si trebuie spus ca este o casa care nu cred ca are inca 10 ani, deci nu e o cladire autentica art nouveau ci una in maniera asta …
Eu mi-aduc aminte de ea de cand faceam facultatea in zona (1999-2003) deci sigur are mai mult de 10 ani, doar ca ulterior a intrat in renovari care au durat intr-adevar multi ani.
casa veche a fost complet transformată, dar a luat destul de mulţi ani şi, parcă, nici acum nu este complet gata… art-nouveaul este chiar nouveau pe casă, dar mi se pare un detaliu bucureştean tipic, mai ales dacă ştii un pic despre transformare 🙂